404, pagina niet gevonden

De pagina is waarschijnlijk verplaatst, verwijdert, of heeft nog nooit bestaan.

Hoe is het ontstaan

Vanuit Drenthe

Ruim achttien jaar geleden wilden Lorenz en Mariëlle iets speciaals aan hun producten toevoegen en gingen aan de slag met een eigen gemaakte saus. Na meerdere proefsessies, het toevoegen van diverse ingrediënten ontstond de

“Drentse Kruidensaus”.

Het unieke recept zorgde voor een smaaksensatie bij de gasten. Die beleving hebben ze in een fles weten te vangen! De saus is zacht, zoet en toch pittig door de kruiden en specerijen. Hierdoor past hij bij elk gerecht.

Serveer de saus bij je lunch, maaltijd, bij het kaasplankje, als dipper of verwarm de saus en serveer het bij je groenten of waar jij het ook maar lekker bij vindt. Bijna elke smaak-combinatie is magisch!

Het verwarmen van de saus kan tot max 50 graden in combinatie met (koks)room.